نمایندگی فروش

مسلما هدف اصلی شما در کسب‌ و کارتان، افزایش مشتریان، فروش بیشتر و درمجموع پیشرفت کارتان است. اما احتمالا در راه رسیدن به اهدافتان، با محدودیت‌هایی روبرو شده‌اید. مواردی که تعدادی از آن‌ها را در زیر با هم مرور می‌کنیم.

شما حتما در حیطه‌ی کاری پیش رو، دنبال پیشرفت، فروش بیشتر، مشتریان بی‌شمار و ... هستید. ولی حتما بعضی‌اوقات با محدودیت‌هایی روبرو هستید ازجمله:

  1. آیا تصور می‌کردید که فروش محصولات در سطح کشور کار دشواری است؟
  2. آیا به فکر ایجاد شبکه فروش از طریق نمایندگی فروش بودید؟
  3. آیا تابه‌حال شده در زمان رکود بازار احساس کنید به یک شبکه فروش فعال نیازمندید؟
  4. آیا تابه‌حال تمایل نداشتید با داشتن نمایندگی‌های فروش متعدد در کلیه شهرهای کشور، نفوذ بیشتری در بازار داشته و از رقبای خود پیشی بگیرید و سریع‌تر به اهداف فروش خود برسید؟
  5. آیا دشوار بودن پیدا کردن نماینده فروش مناسب و تنظیم قرارداد استاندارد، کار ایجاد شبکه فروش شمارا به تعویق انداخته ؟
  6. آیا برای پیدا کردن نمایندگی مناسب در سطح کشور دچار سردرگمی و اتلاف وقت شده‌اید؟
  7. آیا دلتان نمی‌خواسته در مدت‌زمان کوتاه تعداد نمایندگان فروش خود را در شهرهای کشور افزایش دهید ؟
  8. آیا به این فکر کرده‌اید که اگر به منبع متقاضی دریافت نمایندگی متخصص وصل شوید با چه سرعتی می‌توانید شبکه فروش خود را گسترش دهید؟
  9. آیا فکر می‌کنید برای بستن قراردادهای نمایندگی فروش خود به نمونه‌های قرارداد نیاز دارید؟

نمایندگی فروش چیست و به چه کسی گفته می‌شود؟

هر شرکتی صرف‌نظر از اینکه به فعالیت‌های تولیدی یا وارداتی می‌پردازد، دارایی‌هایی دارد که می‌تواند تحت قراردادها و توافقنامه‌هایی، این دارایی‌ها را – که می‌توانید فیزیکی یا دارایی‌های معنوی باشند – برای بهره‌برداری به دیگران بسپارند، که این واگذاری می‌تواند به دو صورت نمایندگی انحصاری و نمایندگی مشترک یا عادی باشد. تحت این قرارداد یا توافقنامه، دریافت‌کننده نمایندگی یا امتیاز بهره‌برداری از دارایی، که می‌تواند فردی حقیقی یا حقوقی باشد، متعهد می‌شود که درازای استفاده از دارایی انتقالی، مبلغی را با عنوان حق الامتیاز به صاحب دارایی (شرکت اعطاکننده نمایندگی) بپردازد. همان‌طور که قطعا می‌دانید یا دیده‌اید مثال‌های ملموس این کار را در دنیای مخابرات، کامپیوتر و‌هاستینگ می‌توان به‌وفور پیدا کرد. در صنایع دیگر همچنین می‌توان به نمونه‌های زیادی اشاره کرد. برای مثال، شرکتی که تولیدکننده برند خاصی از مواد شوینده و بهداشتی است، طی اطلاعیه از علاقه‌مندان، دعوت به اخذ نمایندگی می‌کند و متقاضیان و علاقه‌مندان، پس از طی مراحل اداری و قانونی می‌توانید فروشگاه یا بخشی از مجتمع تجاری‌ای را که متناسب با نوع محصول و اهداف تعیین‌شده نمایندگی باشد انتخاب نمایند و آن را به فروش کالاها و محصولات آن شرکت اختصاص دهند، البته تحت مجوز یا لیسانس License شرکت اعطاکننده نمایندگی .

خیلی از مواقع نماینده فروش، اقدام به درج بعضی امکانات یا اجزا به محصول یا سرویس خریداری‌شده می‌کند و آن‌ها را تحت نام خود می‌فروشد. به‌هرحال اخذ نمایندگی فروش کار مثبت و مؤثری است چراکه بدین ترتیب برای مشتریان امکان بیشتری فراهم می‌شود تا به آن محصول یا خدمت دسترسی داشته باشند.

وب‌سایت نماینده‌یاب با داشتن بانک اطلاعاتی وسیع و کامل از متخصصان متقاضی نمایندگی در هر صنعت و حرفه‌ای به شما کمک می‌کند تا در اسرع وقت با نمایندگان فروش متعدد در شهرهای مختلف ایران آشنا شده و به‌سرعت شبکه فروش محصولات خود را گسترش دهید، و یا با دارا بودن شرایط اخذ نمایندگی، به‌عنوان نماینده سایر شرکت‌ها به فعالیت بپردازید.